© Kasper’s Cattery 2015
Home Onze Maine Coons Kittens/planning Contact Kasper’s Cattery

Onze Maine Coons

Maak kennis met onze Coontjes!

Onze katten maken deel uit van ons gezin, en blijven ook als ze ouder worden gewoon bij ons wonen.  Hierdoor hebben we momenteel weliswaar 9 Maine Coons, maar mogen slechts 2 van onze poezen - Jinny en Ashley - occasioneel een nestje hebben.  Kittens die bij ons geboren worden, krijgen het voorvoegsel “Kasper’s” voor hun naam, en voor elk nestje nemen we een nieuwe letter van het alfabet.

Kasper’s Alexander

Roepnaam: Alex, Alexander Vachtkleur: red tabby blotched Kleur ogen: koper Alex is extreem arrogant, en is ervan overtuigd dat de wereld enkel en alleen rondom hem draait.  Gelukkig is hij ook enorm lief en speels, en een klein beetje gek...
Meer info

Fairytale Princess of Magic Angel

Roepnaam: Tess, Princess Vachtkleur: black tabby blotched & white Kleur ogen: groen Princess heeft een sterk karaktertje; ze weet altijd precies wat ze wil en is een kei in het manipuleren van haar “personeel”. Ze is echter ook heel knuffelig en aanhankelijk, wat haar tot een geweldige kat maakt.
Meer info

Mowa Angels Ashley

Roepnaam: Ashley, Ash Vachtkleur: black tabby blotched Kleur ogen: groen Ashley is heerlijk sociaal en ongecompliceerd. Ze is altijd gelukkig, vrolijk en speels, en vindt alles en iedereen geweldig.
Meer info

Kasper’s Escada

Roepnaam: Escada Vachtkleur: black tabby blotched Kleur ogen: groen Escada is de gekste van het stel; ze heeft een speels maar fel karaktertje, houdt van plagen en uitdagen. Is ook wel te vinden voor een knuffel, maar enkel als en wanneer zij daar zin in heeft!
Meer info

Kasper’s Jinny

Roepnaam: Jinny Vachtkleur: blue white Kleur ogen: koper Jinny is een dochtertje van Cara, en heeft haar levenslust van haar geërfd. Ze is een heerlijke kat, met een heel hoog knuffelgehalte, en een superavontuurlijk karaktertje.

Kasper’s Farah Diba

Roepnaam: Babs, Babje Vachtkleur: black tortie tabby Kleur ogen: groen Babs is ongetwijfeld de liefste van het stel; altijd te vinden voor een knuffel, een aai, of een kopje. Ze is heel intelligent, speels en aanhankelijk, en vertegenwoordigt zo alles waar een Maine Coon voor staat.

Zhita of Mystery Angel

Roepnaam: Zhita Vachtkleur: black silver Kleur ogen: groen Zhita is een echte knuffel en komt ‘s avonds altijd op schoot liggen om mee tv te kijken. Ze houdt van natuurdocumentaires en tekenfilms, en is niet voor de tv weg te slaan.
Kasper’s Cara Roepnaam: Cara Vachtkleur: blue tortie tabby Kleur ogen: groen  Cara heeft een heel speels karakter, gecombineerd met een heerlijke “joie de vivre”. Ze is een echte levensgenieter, in de ruimste zin van het woord! Meer info Meer info Meer info Meer info
Kasper’s Aygo Foto: Dennis Timmerman

Kittery’s Paw Olivia

Roepnaam: Olivia, Olijfje Kleur ogen: groen Olivia is ons jongste Coontje, en is sinds augustus ‘15 bij ons komen wonen.  Met dank aan freya en leo voor dit geweldige, vrolijke pluisje, en voor het vertrouwen!
Meer info Onze Maine Coons